Megrendelés, fizetés, szállítás, garanciák

MEGRENDELÉS

1.                A weboldalon található ajánlatkérő kosár kitöltése után, cégünk Megrendelő részére részletes ajánlatot készít, melyet írásban küldünk meg.

2.                Megrendelő a kiválasztott termék(ek)ről látványtervet kér logója átadásával, melyet megrendelés esetén díjmentesen elkészítünk.

3.                Megrendelő az ajánlat (vagy annak részének) és a látványterv cégszerű elfogadásával megrendelését írásban elküldi cégünk számára e-mail vagy fax formájában.

4.                Az Adicus Kft a megrendelésről visszaigazolást állít ki Megrendelő részére, mely tartalmaz minden a megrendeléssel kapcsolatos információt, beleértve a fizetési feltételeket és a határidőket.

5.                Megrendelő a visszaigazolást aláírva-lebélyegezve visszaküldi.

6.                Cégünk a visszaigazolásban szereplő fizetési feltételeknek megfelelően kiállítja az előlegbekérőt, mely alapján Megrendelő a megállapodás szerinti előleget elutalja vagy egyéb módon megfizeti.

7.                Az Adicus Kft megkezdi a megrendelt termékek gyártását.

8.                Kiszállítás előtt cégünk Megrendelőt a szállítás tényleges időpontjáról értesíti, a fizetési feltételekben megállapodottak alapján a számlá(ka)t Megrendelő részére kiállítja.

9.                Előreutalás esetén Megrendelő a vételár hátralékát kiegyenlíti.

10.             A megállapodás szerint az árut kiszállítjuk/vagy irodánkban személyesen átvehető, erről Megrendelőt értesítjük.

 

GYÁRTÁS

A megrendelt pendriveok szállítási határideje a látványtervek elfogadásától számítottan átlagosan 1-3 hét. A cégünk által forgalmazott közel 500 féle típus elkészítése a felhasznált alapanyagoktól és az emblémázás módjától, valamint a megrendelt mennyiségtől függően eltérő időt vehet igénybe, amit megrendeléskor küldött visszaigazolásunkban tudunk jelezni.

CSOMAGOLÁS

Az általunk forgalmazott pendrive termékek típusától függően normál papírdobozban, PP tasakban vagy bliszter csomagolásban kerülnek kiszállításra. Természetesen sokféle egyéb csomagolási megoldás közül választhatnak felár ellenében. Az elérhető csomagolásokat a csomagolások menüpont alatt listázva találják meg, azonban ezek elérhetősége egyes termékenként eltérő, így a termék melletti csomagolás mezőben ellenőrizhető, hogy a kiválasztott pendrivehoz melyik konkrét csomagolási megoldásokat tudjuk Önnek javasolni.

PENDRIVE CHIPEK
Cégünk alapesetben no branded 2.0 chipekkel szereli a pendriveokat, melyekre 1 év gyártói garanciát vállalunk. Felár ellenében van lehetőség márkás chipekkel ellátni a pendriveokat, amennyiben erről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, kérje ajánlatunkat!
A jelenlegi sztenderd 2.0 USB sebességű chipek mellett egyes termékek 3.0 chipppel szerelve is elérhetőek már, amennyiben erről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, illetve a konkrét modellek listájáért kérje ajánlatunkat.
A cégünk által forgalmazott termékek CE, ROHS minősítéssel rendelkeznek.
Minden egyes cégünktől megvásárolt pendrive chip Artisjus matricával ellátott, jogtiszta termék.


TERMÉKEINK EMBLÉMÁZÁSA

A cégünk által forgalmazott termékekre a termék típusától függően az alábbi emblémázási módok kérhetőek:
- gravírozás
- tamponnyomás
- szitanyomás
- digitális nyomtatás
- UV LED emblémázás
- műgyantázás

Egyedi pendriveokat kínálunk puha PVC alapanyagból, melyből már kis mennyiségek esetén is költséghatékonyan 3D formában jelenhet meg cégének arculata.

Nagyobb mennyiség esetén fémből és műanyagból is készítünk egyedi formájú pendriveokat.

Amennyiben kommunikációja nem igényel teljesen egyedi megjelenést, így a weboldalunkon található közel 400 modell között megtalálhatja az Ön arculatához legközelebb álló típusokat, melyeket műanyagból, fából, fémből, PVC-ből, parafából, újrahasznosított fából vagy papírból gyártunk.

A készletről vásárolható színválaszték a pendriveok többségénél korlátozott, de főként a PVC és műanyag alapmodellek nagyobb mennyiség esetén pantone-színre gyárthatóak, illetve néhány kiemelt modellünknél a sztenderd színek variálhatósága 1000 fölötti színvariációt tesz lehetővé, így válik az alapmodell mégis különleges, egyedi termékké, melyet az Ön elképzelései alapján állítunk össze.

A kiválasztott modell látványtervét díjmentesen készítjük el Önnek a kért emblémázási mód bemutatásával.

ÁRGARANCIA, TERMÉKVÁLASZTÉK GARANCIA

Ha Ön más cégtől ugyanazzal a megjelenéssel, csomagolásban, alapanyagban, memória-kapacitással, sebességgel és minőséggel rendelkező pendrive termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, ha az erről szóló hivatalos ajánlatot elküldi nekünk, igyekszünk Önnek még jobb árat adni!

Amennyiben más gyártó termékei között találta meg az Önnek legjobban tetsző modellt, kérjük, küldje el nekünk, hogy ajánlatot tudjunk adni, a speciális modelleket a kívánt mennyiség függvényében legyártjuk Önnek.

Próbálja ki és éljen a lehetőséggel! Amennyiben próbára tesz bennünket és tőlünk vásárolja meg a kiválasztott terméket, megajándékozzuk Önt egy névre gravírozott pendrive-val.

TERMÉKMINŐSÉG GARANCIA

AZONNALI KIFOGÁSOK KEZELÉSE

A megrendelt termékek átvételétől számított 3 munkanapon belül fogadjuk a minőségi reklamációt (beleértve a termékek működésére és a logózás minőségére vonatkozó azonnali észrevételeket), melyet minden esetben egyedileg vizsgálunk ki.
A felmerülő mennyiségi kifogást a termék átvételekor kérjük jelezni, későbbiekben nem áll módunkban elfogadni.

ÁLTALÁNOS GARANCIA

Az általunk forgalmazott pendrive termékekre 1 év, rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodások esetére vonatkozó teljeskörű garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a fenti garancia érvényesítésének feltétele a termék vásárlásakor kapott eredeti számla bemutatása. A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő meghibásodásokért cégünk nem vállal felelősséget.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a pendrive számítógéphez/laptophoz történő hibás csatlakoztatása a pendrive meghibásodásán kívül a számítógép meghibásodásához is vezethet. A rendeltetésszerű használat legfontosabb meghatározója az eszközillesztő szoftver telepítés befejezésének kivárása a használatbavétel előtt, illetve a pendrive használatának befejezésekor a biztonságos eltávolítás. A pendriveban található chip mágnes közelében vagy tartós extrém hőmérséklet (akár hideg, akár meleg) hatására is megrongálódhat, erre ügyeljünk.