Felhasználási és Szerződési Feltételek, adatkezelés

SZÁLLÍTÓ ADATAI

Adicus Kereskedelmi Kft

Székhely: 1111 Budapest, Stoczek u. 19.

Telephely/postacím: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152/H

Adószám: 12049411-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-460737

EU adószám: HU12049411

Bankszámla: 10403181-31815886-00000000

Web: www.adicus.hu

Elérhetőségek: telefon és fax: (06-1) 204-7841/42

Felelős vezető: Perjés Noémi ügyvezető igazgató

ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEINK

1.                Az árajánlatunkban megküldött árak nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák. A szállítási költségeket cím/súly viszonylat határozza meg, ezt az ajánlat nem tartalmazza. A szállítás nettó 100.000 Ft fölött egy magyarországi címre díjmentes. Az ajánlatokat (ettől eltérő rendelkezés esetén ezt az ajánlatban feltüntetjük) egy hétig tudjuk tartani.

2.                Megrendeléseket csak írásos formában tudunk fogadni. A weboldali ajánlati kosárba tett termékekre 48 órán belül hivatalos ajánlatot küldünk, amennyiben ennek technikai akadálya van, és a procedúra tovább tart, jelezzük. Az e-mailben megküldött ajánlat elfogadása esetén rendelését e-mailen vagy faxon továbbíthatja az ajánlatban megjelölt elérhetőségekre. A megrendelések írásos visszaigazolásunk megküldésével válnak érvényessé. A Megrendelő által aláírt visszaigazolással a szerződés létrejött. A megrendelés visszamondása ezek után nem lehetséges, a gyártást azonnal megkezdjük.

3.                A megrendelésnek tartalmaznia kell az alábbi adatokat:
- termék megnevezése/cikkszáma
- termék színe
- pendrive-ok és powerbank-ek esetében kapacitás
- mennyiség
- a terméken elhelyezendő grafika vektoros formátumban
- kért szállítási mód és időpont
- a megrendelő cég adatai, a szállítási cím, ha eltér
- a kapcsolattartó elérhetőségei

4.                A weboldalon a termékek színe tájékoztató jellegű. Természetesen igyekszünk minél valósághűbb képekkel bemutatni az értékesített termékeket, azonban a tényleges és a képen látható termékek színe között minimális eltérés mindig lehetséges, ahogyan két egymást követő szállítás esetén is minimális színeltérés azonos modellnél is előfordulhat.

5.                A termékeknél általában 50 db a minimális rendelési mennyiség, azonban egy-egy termék minimális rendelési mennyisége ettől eltérhet a gyártási technológiák függvényében. Ezeket az egyes termékeknél a termék leírásában feltüntetjük.

6.                Rendelés után a megkapott grafikai anyag felhasználásával a kiválasztott termékre ingyenesen készítjük el a látványtervet, melynek elfogadása és az előleg megfizetése után tudjuk csak a gyártást elindítani.

ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK 

1.                A megrendelt termékek előzetes értesítés alapján telephelyünkön személyesen átvehetők az egyeztetett fizetési feltételekkel való fizetés mellett. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

2.                Nettó 100.000 Ft/rendelés/cím felett Magyarország területén ingyenes a kiszállítás. Erre vonatkozó igényét kérjük a megrendelésben a szállítási cím megadása mellett jelezze felénk.

3.                A nettó 100.000 Ft értéket el nem érő megrendelések, rendeléshátralékok kiszállításakor szállítási költséget számolunk fel, melyről az áru csomagolási paraméterei alapján kérje ajánlatunkat.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

1.                Az ajánlatban a fizetési feltételeket írásban rögzítjük, ezeket megrendelésének elküldésével automatikusan elfogadja a Megrendelő.

2.                Megrendelés esetén a fizetés alapesetben 100% előreutalással történik. Előlegbekérőnk alapján a megrendelt áru ellenértékét a gyártás megkezdése előtt Megrendelő bankszámlánkra átutalja. Ettől hosszútávú együttműködés esetén előzetes megállapodás alapján eltérni lehetséges.

3.                A fizetés az alábbi módokon történhet:
- bankszámlánkra történő átutalással
- irodánkban történő pénztári befizetéssel

4.                Átutalásos számláinkat kérjük a számlán megadott határidő betartásával kifizetni. Késedelmes fizetés esetén a további szállítások leállítására, illetve késedelmi kamat felszámítására kerülhet sor, valamint a további megrendelések esetén automatikus készpénzfizetésre/előre utalásra.

5.                EU adószámmal rendelkező partnereink számlára a nettó számlázás lehetőségét az ÁFA törvény 89§ rendelkezéseivel összhangban biztosítjuk. Fentiek alapján ÁFA mentes közösségi számlát csak abban az esetben állítunk ki, amennyiben az átvevő cím nem Magyarország területén belül található, és az áru ténylegesen el is hagyja az országot.

MEGRENDELÉSEK TELJESÍTÉSE

A megrendelések átlagos átfutási ideje 1-3 hét. Ajánlatunkban tájékoztató jellegű szállítási határidőt jelölünk meg, mely az aktuális raktárkészlet függvénye. Cégünk a közbenső értékesítés jogát fenntartja. Megrendeléskor a szállítás várható határidejét minden esetben visszaigazoljuk, mert ennek ideje a termékek típusától/mennyiségétől, az emblémázás módjától is függ.

KIFOGÁSOK KEZELÉSE

A megrendelt termékek átvételétől számított 3 munkanapon belül fogadjuk a minőségi reklamációt (beleértve a termékek működésére és a logózás minőségére vonatkozó azonnali észrevételeket), melyet minden esetben egyedileg vizsgálunk ki.

A felmerülő mennyiségi kifogást a termék átvételekor kérjük jelezni, későbbiekben nem áll módunkban elfogadni.

TERMÉKMINŐSÉG GARANCIA

Az általunk forgalmazott pendrive termékekre 1 év, rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodások esetére vonatkozó teljeskörű garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a fenti garancia érvényesítésének feltétele a termék vásárlásakor kapott eredeti számla bemutatása. A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő meghibásodásokért cégünk nem vállal felelősséget.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a pendrive számítógéphez/laptophoz történő hibás csatlakoztatása a pendrive meghibásodásán kívül a számítógép meghibásodásához is vezethet. A rendeltetésszerű használat legfontosabb meghatározója az eszközillesztő szoftver telepítés befejezésének kivárása a használatbavétel előtt, illetve a pendrive használatának befejezésekor a biztonságos eltávolítás. A pendriveban található chip mágnes közelében vagy tartós extrém hőmérséklet (akár hideg, akár meleg) hatására is megrongálódhat, erre ügyeljünk.

VÉDETT LOGÓK

Jogvédelemmel védett grafikai anyagok felhasználása esetén a felelősség minden esetben kizárólagosan Megrendelőt terheli. Megrendelő a látványterv elfogadásakor kifejezetten nyilatkozik aláírásával arról, hogy az átadott grafikai anyagok felhasználási jogával rendelkezik. Cégünk semmilyen anyagi, büntetőjogi vagy erkölcsi felelősséget nem vállal a jogvédett grafikai anyagok felhasználásával kapcsolatban, ez minden esetben Megrendelő kizárólagos felelősségi körébe tartozik.

ADATVÉDELEM

Megrendelő az Adicus Kft által értékesített termékek megrendelésével egyidejűleg és visszavonhatatlanul elfogadja az alábbi adatvédelmi nyilatkozatunkat: Megrendelő által megadott adatokat kizárólag a megrendeléssel kapcsolatos ügyintézéshez (egyeztetés, számlázás, szállítás) tárolja, illetve Megrendelő hozzájárulása esetén hírleveleink küldése céljából. Megrendelő által átadott adatokat (grafikai anyagok, elérhetőségek, feltöltendő anyagok) cégünk harmadik fél részére nem adja át, kivételt képeznek a megrendelés teljesítésével összefüggésben a szerződéses alvállalkozók (emblémázó, futárszolgálat), akik az így kapott adatokat szintén kizárólag a megrendelés teljesítésével összefüggésben és annak időtartamában használják fel.

JOGORVOSLÁS

Megrendelő és Szállító, továbbiakban „szerződő felek” kifejezetten megállapodnak abban, hogy a megrendeléssel és visszaigazolással létrejött szerződés módosítása, kiegészítése csak közös megegyezés alapján, írásban lehetséges.
Szerződő felek elfogadják, hogy a szerződés kapcsán felmerülő összes vitás kérdés esetén elsősorban a megegyezésre törekszenek. Amennyiben a megegyezés nem jön létre, az esetleges jogviták eldöntésében a Fővárosi Bíróság az illetékes. A szerződésben külön nem szabályozott kérdések esetében a Polgári Törvénykönyv ide vonatkoztatható rendelkezései az irányadóak.

EGYÉB
Az apendrive.hu ajánlatkérő oldal Linux/PHP alapokon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.